Bo’s Basics

Online cursus

Hoe grondwerk je kan helpen om de beste band met je paard te krijgen

LEER DIRECT VAN BO

Leer thuis, in je eigen tempo, direct van de jarenlange ervaring van Bo Kasbergen zelf. Hij neemt je stap voor stap mee 

50+ VIDEO’S

In de video’s krijg je stap voor stap uitleg en begeleiding hoe je de oefeningen met je paard kan uitvoeren

LIFE-TIME TOEGANG

Je behoudt levenslange toegang tot de cursus. Je kan dus zo vaak als je wil de video’s terugkijken en de curses doornemen

R
100% TEVREDENHEID

Niet goed? laat het ons weten binnen 14 dagen en ontvang het hele aankoopbedrag terug!

Voor iedereen die vandaag nog een betere band wil met zijn paard!

De gloednieuwe online cursus van Bo Kasbergen neemt je mee in zijn visie op het trainen van paarden. Niet voor niet zegt Bo regelmatig in zijn lessen “als je fundament maar breed genoeg is, kun je hoge torens bouwen.”

In deze cursus start je bij het begin van een fijne samenwerking met je paard. Leer direct van Bo’s jarenlange ervaring in het trainen van paarden en ga zelf aan de slag!

De cursus neemt je mee in verschillende oefeningen van het op de grond werken met je paard. Alles wat je met je paard doet is grondwerk en daarom is het belangrijk dat we ons bewust zijn hoe we met de paarden communiceren. Hoe help je ze in moeilijke situaties en hoe stem je leiderschap af?

Je leert het allemaal in de gloednieuwe cursus van Bo Kasbergen ” Aan de slag met grondwerk”

Wat ga je leren in Bo’s Basics?

STAP VOOR STAP

In de online cursus ga je direct aan de slag met Bo Kasbergen. Hij legt je stap voor stap uit hoe hij zijn training vanaf de grond start met elk paard. Welke basisvaardigheden leer je een paard zodat  je een samenwerking creëert gebaseerd op vertrouwen en begrip voor elkaar?

Door middel van meer dan 50+ video’s ontvang je de inspiratie en handvaten om zelf met je paard aan de slag te gaan.

PRAKTISCH & DIRECT TOEPASBAAR

Bo is een man van doen en uitvoeren. Dit is ook precies wat je in de cursus gaat terugzien. We gaan aan de slag met de paarden en laten je in veel video’s zien hoe jij morgen ook aan de slag kan gaan met je paard!

Zijn uitleg is simpel maar duidelijk. Je krijgt echt een inkijkje in alle ervaring die Bo door de jaren heen heeft opgedaan.

Aan de slag

Alles is grondwerk

Het moment dat we de stal opendoen begint onze communicatie met het paard. Waar moet je op letten en hoe zorg je dat je direct de focus van je paard krijgt?

Type paarden

Verschillende type paarden behoeven verschillende manieren van trainen. Het leren lezen wat voor paard je in handen hebt, is essentieel voor een goede training.

Van de stal tot aan de kraal

Voor we in de kraal aan de slag kunnen, moeten we er wel eerst komen. Welke oefeningen kan je met je paard doen in het lopen en afstemmen van de richting?

Loswerken

Een belangrijk onderdeel van je training; het loswerken! Hier krijg je zoveel stukjes informatie en kan je echt je communicatie met je paard naar een hoger niveau tillen

Aanrakingsoefeningen

Aan de slag met het aanraken. Hier hebben we verschillende oefeningen op een rijtje gezet die je kan inzetten bij je paard om hem gevoeliger of ongevoeliger te maken op zijn lijf.

Wijken voor druk

Het bruggetje naar rijden of alle andere oefeningen die je in de toekomst met je paard wil doen.. Het wijken voor druk. Hoe leer je je paard dit aan en waar moet je op letten?

“Als je fundament maar breed genoeg is, kan je hoge torens bouwen”

|

“Ik volg Bo Kasbergen al jaren op social media. Als proeflezer ben ik betrokken in het maken van deze cursus en ik moet zeggen; hij wordt heel gaaf! Je leert echt van Bo zelf en krijgt veel handvaten om thuis mee aan de slag te gaan. De video’s zijn mooi en informatief! Een aanrader!” – Maaike

Bo aan het woord

“Grondwerk is het leggen van de band en de basis van alles wat jij met je paard gaat doen. 
De tijd van het laten uitbokken met zadelmak maken is voorbij. Verantwoord horsemanship is je paard goed voor te bereiden zodat deze nooit onzeker wordt van nieuwe uitdagingen, en het paard te ondersteunen wanneer deze duidelijk signalen geeft dat het begrip weg is. Het leren lezen van je paard is hierbij onmisbaar en dat is waar je grondwerk voor gebruikt. Jij leert je paard lezen, en je leert jouw paard om jouw hulpen en signalen te interpreteren. De puurste vorm van communicatie. En waar er communicatie mogelijk is, begint harmonie en vertrouwen.
Mijn missie met deze cursus is dan ook om de problemen voor te zijn, te helpen oplossen en de band en het begrip tussen ruiter en paard sterker te maken. Als wij deze prachtige sport willen blijven door oefenen moet er meer begrip komen, en beter geluisterd worden naar de communicatie van je paard. Het welzijn moet voorop komen te staan.”

Start vandaag nog met leren! 

√  Direct toegang tot de cursus

√ Levenslange toegang

√ Niet goed? Geef het binnen 14 dagen aan en ontvang je geld terug

Je krijgt:

 

√ 4 modules boordevol informatie

√ 50 + video’s

√ Leer direct van Bo zelf

√ Trainingen met verschillende paarden

Veelgehoorde twijfels

“IK HEB ER NU ECHT GEEN TIJD VOOR”

De online cursus is zo opgebouwd dat je het ook deel voor deel kan volgen. Je hoeft dus niet alles in één keer te doen. Bovendien houdt je life-time toegang. Dus zelfs al lukt het nu even niet, dan heb je nog zeeën van tijd om het in de toekomst te doen!

“WAT BO KAN, KAN IK ECHT NIET”

Niet waar! Ik geloof erin dat echt iedereen met mijn oefeningen aan de slag kan. De cursus heet niet voor niks ‘Bo’s Basics’. Het is echt de basis van je omgang en niet ingewikkeld. Ik heb in de cursus ook elke stap zo opgebouwd dat je handvaten krijgt om morgen al met iets aan de slag te kunnen..

Bestel Bo’s Basics nu en begin het gesprek met jouw paard!

Meer informatie

Bo Kasbergen

Lessen & Trainingen

Online cursussen

Demonstraties & clinics

Contact

Info@bokasbergen.com

+316 11647498

Nieuwsbrief

Inschrijfformulier nieuwsbrief

Volg ons
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.