Demonstraties & clinics

Bo Kasbergen uitnodigen?

Heb jij interesse om Bo Kasbergen uit te nodigen om bij jouw evenement een demonstratie te komen geven? Of misschien zou je wel een training willen organiseren bij jou op de manege zodat je direct aan de slag kan met Bo zelf? Dat kan!

Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden. 

Schroom niet om ons een email te sturen mocht je willen overleggen over wat kan.

DEMONSTRATIE

Lijkt het je leuk om bij jou op stal een demo te organiseren om Bo zijn werk wijze nou een keer in het echt, in levende lijven mee te maken?

Geen probleem! Je kan Bo boeken voor een demo op locatie bij jou op stal of op een vereniging of evenement.

In overleg is er heel veel mogelijk, neemt hij 1 paard of meerdere paarden van verschillende niveaus mee? Alles is mogelijk.

Prijs en reiskosten in overleg

CLINIC

Heb jij meerdere mensen bij jou op stal die graag een keer een les zouden willen volgen van Bo in het grondwerk of onder het zadel?

Boek dan een super interessante en leerzame clinic. Elke combinatie krijgt 1 op 1 begeleiding van een half uur of 45 minuten. Je kan zelf aangeven welk niveau of op je op de grond op juist onder het zadel geholpen wil worden. Bo kijkt naar jullie als combinatie en kan in 1 sessie al veel miscommunicatie oplossen tussen jou en je paard. Of juist jullie band samen versterken.

Minimaal 5 en maximaal 14 deelnames op een dag

Prijzen en reiskosten in overleg

VOOR HET GROTE PUBLIEK

In 2022 en 2023 verzorgde Bo meerdere demonstraties tijdens Horse Event met een aantal van zijn paarden. Ook voor jouw evenement kunnen we een demonstratie op maat maken.

VOOR ALLE DISCIPLINES

Of je nou een clinic in trailerladen, dressuur grondwerk of iets heel anders wil. Alles is mogelijk. We maken in overleg met jou een mooi programma waarbij we alle deelnemers helpen op hun vlak.

VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Bo heeft ervaring met het lesgeven aan alle leeftijdsgroepen en type paarden. Niks is te gek! Wil jij dus een leuke kidsdag organiseren of je manegeruiters inspireren met een clinic in grondwerk, neem gerust contact op!

Wat zeggen onze deelnemers?

Op 19 augustus 2023 heb ik een trailerlaadclinic op onze pensionstal in Wassenaar georganiseerd. De clinic werd door Bo gegeven en we waren met 4 combinaties. Tijdens de clinic werd bij alle combinaties direct enorme vooruitgang geboekt. Bo kreeg binnen een training voor elkaar dat mijn paard weer de trailer opliep, terwijl de andere trainers die ik eerder heb gehad dit zelfs na meerdere trainingen niet voor elkaar kregen. Bo neemt de tijd voor alle combinaties en legt alles wat hij doet en waarom duidelijk uit. Door deze duidelijke uitleg reikt Bo je genoeg handvaten aan om na de clinic zelf verder aan de slag te kunnen met trainen.

Tijdens de clinic kwamen veel stalgenoten even kijken en die waren meteen enthousiast, mede omdat Bo ook andere clinics geeft zoals grondwerkles en dressuurles. Dit enthousiasme heeft er toegeleid dat Bo nu maandelijks naar de pensionstal waar ik sta, komt voor diverse clinics. De clinics van Bo zijn niet alleen leerzaam, maar ook superleuk en ik kan Bo echt iedereen van harte aanbevelen.

Meer informatie

Bo Kasbergen

Lessen & Trainingen

Online cursussen

Demonstraties & clinics

Contact

Info@bokasbergen.com

+316 11647498

Nieuwsbrief

Inschrijfformulier nieuwsbrief

Volg ons
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.