Wie is bo kasbergen?

Bo is al levenslang een echte paarden jongen in hart en nieren. Vanaf dat hij 7 jaar oud was was hij elk weekend te vinden op de manege. Om in de zomer zijn pony kamp te kunnen betalen begon hij een krantenwijkje. Alles draaide om paardrijden.

Al gauw bleek Bo talent te hebben voor paardrijden met veel gevoel. Hij begon fanatiek mee te doen aan de reining sport, en draaide al snel mee in de top van Nederland. Hij begon toen zijn talent in te zetten voor het opleiden en uitbrengen van reining paarden.

Na jaren succesvol in de reining sport geshowed te hebben, stopte Bo een paar jaar met paarden. Druk met zijn familie en baan, bleef het paardenvirus wel kriebelen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en Bo keerde naar de paardenwereld. Alleen was Bo teleurgesteld om de reining sport heel anders aan te treffen als toen hij weg ging. Het leek wel alsof de sport aan het weg ebben was uit nederland en de paarden die nog meedoen moeten steeds jonger en meer gevorderd af geleverd worden.

Paarden voor iedereen

Bo besloot toen een andere passie van hem te volgen, namelijk het grondwerk met paarden. Altijd al was Bo gefascineerd door verschillende trainers die zweren bij het belang van werken op de grond met je paard. Bo ontwikkelde hierin zijn eigen methode en boekte enorm veel succes, niet alleen bij het verantwoord opleiden van paarden maar ook juist bij het helpen van trauma paarden met een heftig verleden of een bepaald probleem. Binnen no time, zat Bo overvol aan trainingspaarden waar hij samen met de eigenaar door middel van grondwerk onwijs veel succes maakten en hij kon ze weer als sterke combinatie naar huis sturen.

Samen met zijn partner Babette, koopt Bo heel kleinschalig groene paarden in en leiden ze deze op tot bomproof paard met onwijs veel basis en vertrouwen. deze komen af en toe heel exclusief te koop voor het juiste huisje.

Bo door de jaren heen

Bo als reining ruiter
Bo ontwikkelde zijn eigen grondwerk methode
Bo traint en verkoopt Spaanse paarden samen met zijn vrouw Babette
Meer informatie

Bo Kasbergen

Lessen & Trainingen

Online cursussen

Demonstraties & clinics

Contact

Info@bokasbergen.com

+316 11647498

Nieuwsbrief

Inschrijfformulier nieuwsbrief

Volg ons
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.